Doorgaan naar hoofdcontent

Bevrijdingssoep en live zang door Jakob van der Laan laat bezoekers uit haar dak gaan op gezellige bevrijdingsdag in Trefpunt de Siersteen


Vandaag, op bevrijdingsdag, konden mensen terecht bij Trefpunt de Siersteen in Vinkhuizen voor bevrijdingssoep, belegde broodjes en live zang door volkszanger Jakob van der Laan. Zo'n 40 mensen (waaronder wijkverslaggever Danny Hoffmann) bezochten de gezellige middag in deze buurthuiskamer.

Naast soep en belegde broodjes werden er ook blokjes kaas, plakjes worst, plakjes komkommer en crackertjes met kruidenboter, humus en andere smeerseltjes geserveerd. Dit alles geheel gratis.

Terwijl Jakob druk was met mooie Hollandse en Engelstalige liedjes zingen, waren mensen gezellig met elkaar aan het kletsen. Op een gegeven moment ontstond er ook nog even een duet tussen zanger Jakob en een van de dames uit het publiek. Zij zongen gezamenlijk het nummer 'Somewhere between'. Iets later ontstond er ook nog een heuse polonaise tijdens weer een ander liedje. Kortom de bezoekers van de buurthuiskamer gingen uit hun dak.

Filmpjes van deze gezellige middag zijn te bekijken op YouTube.

Het trefpunt geeft tot slot aan dat ze iets dergelijks vaker willen gaan organiseren. Dus houd de facebookpagina van Trefpunt de Siersteen en Wijknieuws Vinkhuizen in de gaten voor weer zo'n knalfeest!





















Vinkhuizen, 6 Mei 2024

Reacties