Doorgaan naar hoofdcontent

Gezellige paasmiddag in 't Vinkhuys druk bezocht


In 't Vinkhuys werd vandaag, 2e Paasdag, een Paasmiddag georganiseerd met lekker eten, diverse activiteiten en als afsluiter een goochelaar die een briljant optreden gaf.

Rond 12.30 uur stroomde 't Vinkhuys langzaam vol. Uiteindelijk kwamen er zo'n 60 mensen, van jong tot oud, alleenstaanden en gezinnen, langs. De middag begon met koffie en thee. Daarna volgde een heerlijke lunch die bestond uit verse, zelfgemaakte kippensoep en vegetarische soep, gekookte eieren, verse en zelfgemaakte slaatje, diverse lekkere broodjes met kipfilet, kaas, zoet beleg en jus d'orange.

Na de lunch begonnen de activiteiten. De bezoekers konden sjoelen, koekjes bakken, paaseieren schilderen en knutselen en tekenen, houtskool tekenen, jeu de boules spelen, paaseieren zoeken en/of een wandeling door de wijk maken.

Wijkverslaggever Danny Hoffmann was er ook de hele middag bij en koos als activiteit de wandeling door de wijk. Dat werd uiteindelijk een hele gezellige wandeling van 4km die 1 uur en 15 minuten duurde. De wandelaars liepen o.a. door het Roege Bos en het Westpark.

Na de activiteiten konden mensen wat drinken waarna er als afsluiting nog een suprise act was. Die act bleek Nederlands kampioen goochelen, Magic John, uit Ommen te zijn. Hij voerde een prachtige voorstelling op waarbij hij het publiek ook betrok. Het waren hele leuke en spannende acts.

De middag was volledig gratis en de sfeer was zeer gezellig. De bezoekers hebben zichtbaar genoten.

Alle vrijwilligers die de middag mede mogelijk hebben gemaakt, worden zeer bedankt voor hun inzet. Ook 't Vinkhuys wordt bedankt voor het beschikbaar stellen van hun pand.


Vinkhuizen, 1 April 2024

Reacties