Doorgaan naar hoofdcontent

Collectief Samen Sterk Vinkhuizen sluit 2023 af met twee kerstborrels (bijeenkomst in Magma)


Het collectief Samen Sterk Vinkhuizen heeft vorige week donderdag, 21 december, het jaar afgesloten met 2 kerstborrels.

Allereerst was er s'middags een kerstborrel in Magma Vinkhuizen aan de Metaallaan en s'avonds een kerstborrel in de WIJ huiskamer aan de Boraxstraat.

S'middags was het super gezellig met mooie woorden. Zo vertelde een meisje van 12 jaar oud dat ze zich bij de bijeenkomsten van Samen Sterk Vinkhuizen geliefd voelt en in haar eigen omgeving niet. Ditzelfde meisje zong tijdens de bijeenkomst in Magma ook nog een liedje voor de bezoekers. De bezoekers konden genieten van een
alcoholvrije borrel en wat hapjes.

S'avonds stroomde de WIJ huiskamer helemaal vol met mensen. Met een alcoholvrije borrel en wat hapjes werd er nog even nagepraat over het jaar 2023. Een jaar waarin er veel is georganiseerd door Samen Sterk zoals: 3 themaweken, vele bijeenkomsten en diverse nieuwe leden die werden verwelkomt. Meerdere vrijwilligers werden bedankt met een kadootje voor hun tomeloze inzet.

Er hing een gezellige sfeer en er werd volop gekletst. Muzikale ondersteuning tijdens de bijeenkomst in de WIJ huiskamer werd verzorgd door violiste Romana Porumb.

Samen Sterk Vinkhuizen wil alle bewoners in de wijk en daarbuiten hele prettige kerstdagen en een gezond en gelukkig 2024 toewensen. In het nieuwe jaar gaan we met vernieuwde energie verder om de wijk nog mooier, beter en saamhoriger te maken. Kom in het nieuwe jaar vooral eens naar de bijeenkomst(en) van Samen Sterk Vinkhuizen. Hoe groter de community, des te meer mensen we bereiken die mogen stralen.

In dit eerste verslag, van de bijeenkomst s'middags in Magma, zijn de foto's gemaakt door Marcus Braaksma en José Wilschut.

(Vanwege de feestdagen is dit verslag later gepubliceerd dan de bedoeling was)

Vinkhuizen, 29 December 2023

Reacties