Doorgaan naar hoofdcontent

Spooktocht 2023 groot succes: Meerde mensen zijn zich doodgeschrokken en uitgegleden in de blubber

De spooktocht die de De Roege Boys jaarlijks organiseren vond dit jaar sinds jaren weer plaats in het Roege Bos. In dit bos ontstond ooit de doodenge tocht.

De tocht dit jaar op 27 en 28 oktober was een groot succes. Meerdere mensen zijn zich doodgeschrokken en uitgegleden in de blubber in het natte bos. Er hingen op diverse plekken in het bos doodenge geesten, heksen en zombies rond. Er zwommen zelfs 2 duikers in het water bij de ingang naar het bos die vanuit het niets boven kwamen drijven en de mensen lieten schrikken en nat spoten. Ook was er een engerd in het bos die de mensen met een motorzaag op stond te wachten en de mensen de stuipen op het lijf jaagde. Ook moesten mensen op 2 plekken in het donkere bos een zak over hun hoofd doen, waarna ze door de organisatie door het bos werden begeleid en waarbij de mensen onverwachts bij hun benen en armen werden gegrepen. Er kwam de afgelopen twee dagen dan ook een hoop gegil uit het normaal zo stille en vredige bos.

Op YouTube is ook nog een film te bekijken van de spooktocht.  

De organisatie van de spooktocht wil alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de tocht hartelijk bedanken voor hun inzet en moeite.










 Vinkhuizen, 29 Oktober 2023
 

Reacties